We have been to

Italy -Rome, Venice, Milan, Como Lake, Bellagio, Florence, Bologna. United Kingdom -The whole Kingdom including scottish land. Belgium France -Paris, Lille, Calais, Metz, Nancy. The Netherland -Amsterdam, Utretcht, Roermond, Mastricht, Rotterdam, Zaans schans, Velondam, keukenhof etc. Chez Republic -Prague. Slovakia -Bratislava. Hungary -Budapest. Austria -Vienna, Salzburg. Switzerland -Basel, Zurich, Interlaken Lake, jungfraujich, geneva, brig, lausanne, Lugano Germany -West and East Germany except Munich. Luxembourg United States of America -San Francisco, Hawaii. Poland -Warsaw and Lodz Spain -Madrid, Cordoba, Seville, Granada, Barcelona Turkey -Istanbul Singapore Russia -st.petersburg and counting...


Tuesday, 31 July 2007

Yesterday-The Beatles

My evergreen favourite song by The Beatles..Yesterday...everytime i heard this song i felt so touching..The Beatles..such the greatest band I've ever known.....Let's heard this song......YESTERDAY......

Monday, 23 July 2007

Trip to Paris

This entry is special to suh update blog..hehehe..ok la the latest news of mine is, i booked 2 tickets to Paris date on 3th september 2007..Insyallah we will go there for 4 usual the places that i must go and visit are eiffel tower, Disney Paris, louvre museum, Arc de Triomphe,Champs-Elysees,Notre-Dame Cathedral,Jardins du Luxembourg and many more..i will plan the route in details later.Aslina, i really hope you can make it for this trip, because the trip surely more merrier with you.!!!!!!!

Friday, 13 July 2007

Symbolic Meaning of Color in Roses

Color and meaning

1. red
The creative spirit of love. True love stronger than thorns.True red is the lover's rose.

2. yellow
In Victorian times the rose meant jealousy. Maybe our thoughts have changed. Today it is given as a sign of friendship, sometimes as a sign of sympathy. It is the rose of familiar love and domestic happiness.

3. white
Loyalty, penetrating and platonic love. Able to captivate secret thought, love stronger than death. In England there is a saying about the white rose referring to the sub rosa, death to him who under my secrecy betrays his oath. In Scotland when the white rose bloomed in autumn it was seen as a token of early marriage. The rose of confession, the bridal rose, the rose of servitude. Can be otherworldly.

Grace, gentility, elegance and refinement. The rose of sweet thoughts.

Purple adds enchantment. Can be transcendental. Possible need to proceed cautiously.
A warm color that says, I am proud of you.

Tuesday, 10 July 2007

Dream of Me /Kirsten Dunst

Let me sleep,
For when I sleep,
I dream that you're here,
You're mine and all my fears are left behind,

I flew on air and nightingale sings a gentle lullaby,
So let me close my eyes ,
And sleep a chance to dream,
So I can see the face I long to touch,
To kissMy only dreams can bring me this ,
So let the moon shine softly on the boy I long to see,
And maybe when he dreams,
He'll dream of me ,

And high beneath the clouds,
I'd whisper to the evening stars,
Tell me love; he's just a dream away,
Dream away,
A dream away ,
So let the moon shine softly on the boy I long to see,
And maybe when he dreams,
He'll dream of me
Oh.... dream of me...

Monday, 9 July 2007

A letter from my mum..

This evening i received a parcels post by my mum, as usuall she sent us groceries from Malaysia . What are so special about the parcels for this time?while it just a parcels.The answer is because my mum insert a special note for both of us...When i read it, i can't hold myself..sudenly my tears burst out.I miss you mum and dad, my family and all.i miss u all soo much..i hope we will have a chance to meet again...let nature take its course and i hope faith and happiness will be ours .I think it is better for me to jot down it here....


Jagalah diiri baik-baik ditempat orang. Pandai-pandailah bawa diri. Jagalah rumahtangga sebaik-baiknya. Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula kita manusia.

Niey, dalam rumahtangga perlu banyak bersabar, bertolak ansur, saling sayang-menyayangi. Emak ingin melihat rumahtangga anak-anak emak bahagia. Itu sahaja.

Niey, doakan emak dan ayah sihat semoga Tuhan dapat pertemukan kita lagi.

Sampaikan salam emak pada Am.Emak sentiasa berdoa agar Am berjaya.

Sekian, terima kasih,harap dapat berjumpa lagi.

Emak sayang kamu semua.


Thursday, 5 July 2007


Mostly my frenzs and my hubby busy ngan master and phd masing-masing..aku tak tau nak busy ngan apa so tak pasal-pasal aku enrolled course NVQ Customer service nya course la kalu kat sini nak keje customer service ke even nak jadi shop assistant diaorang nak qualification ni..aku pun tak paham ngan U.K ni apa yang great sgt tah depa ni..aku tgk tak great mana pun..hehehe..sory la U.K aku tak rasa pun hangpa ni great.Contohnya depa kepoh2 london city sume aku rasa K.L lagi byk skyscrappers sume..masuk town london macam masuk pinggir K.L bercerita pasal NVQ ni byk assignment oleh assessor aku..siap nak evidence lagi sume2 assignment laki aku pun kutuk wat phd pun tak byk keje mcm aku..hehhe..aku pun jawab la pasrah je la..yang penting aku nak baiki taraf idup chewah mean taraf keje part time aku..nak kasi grade naik sikit supaya aku akan dapat keje lain instead of cleaner yang aku duk wat skng..manager kat placement aku pun dah offer nak reference kan resume aku kat sini in case nak mintak keje kat shop mana2 in fact dia dah janji kalu ada vacancy nak bagi kat aku kat shop tu..bagusla harap2 ada la rezeki aku sb aku suka je jaga shop tu leh jamu mata ngan stock2 baju baru yang sampai..hehehe..kalaulah kat mesia dulu aku tak menghargai keje aku asyik tukar2 keje bila aku tak suka konon nak bettre offer..nak keje shop assistant pun aku tak ingin kat mesia apatah lagi kat sini aku appreciate keje2 casual macam ni in fact aku tak kisah keje lebih sikit..alhamdulillah aku dpt lagi extra 2-3 jam keje aku..dapatlah tambah income aku nak shopping kat sini..tu je la keje aku nak shopping n la tak mau pk lain..yang lain aku humban kat laki aku ..tu la tanggungjawab laki..sory my dear..dah nasib u..hhehehe..ok chow....

Tuesday, 3 July 2007


Pap smear test?what suppose does it mean to women?Pap smear test is actually carrying out to prevent and detect the cervical cancer. Since i was in UK, i had received 3 letters from NHS that wanna me to make an appointment with practice nurse or GP to carry out the test but the problem is I was so scared to go for it. I know that the test takes a while only but oh my God..I can't do that.hehehe..I know i should overcome my fear, furthermore the test is free.Same goes to the pregnancy and birth. I still hold myself from get pregnant because i fear of blood and pain.I heard a lot of stories about delivery .I hope God will help me to overcome my biggest problems about pap smear test and pregnancy & birth.InsyaAllah..amin..